Konföderációs Kupa

Neymar szerint csak a csapat számít

A házigazda brazilok második csoportmérkőzésüket is megnyerték a Konföderációs Kupán: ezúttal Mexikót győzték le 2-0-ra. A selecao legnagyobb sztárja, Neymar újabb gyönyörű gólt szerzett és előkészítőként is jeleskedett. A Barcelona új igazolása szerint megérdemelték a sikert, de nem szeretett volna kitérni egyéni teljesítményére.

"Jól akarunk játszani és boldoggá tenni a szurkolóinkat. A csapatunk megérdemelte a győzelmet. Nem számít, ki lő gólt, vagy éppen kit választanak a meccs emberének. Ezek a dolgok úgyis gyorsan elfelejtődnek" - mondta a meccs után a 21 éves támadó.

"Mindig nagyszerű élmény itt, Fortalezában szerepelni, a rajongók nagy önbizalmat adnak nekünk. A himnusz alatt érzelmes pillanatokat éltünk meg, ami még jobban ösztönzött minket" - tette hozzá az immár kétgólos Neymar.

Az A csoport későbbi találkozóján Olaszország 4-3-re verte Japánt, ami azt jelenti, hogy eldőltek a lényegi kérdések, ugyanis a két forduló után százszázalékos olaszok és brazilok már a négy közé jutottak, és szombaton a csoportelsőségért csapnak össze.

[1373450] 2013-06-19 21:00:00 Brazília - Mexikóx;