Edzősors

Villas-Boas érkezhet a PSG-hez, de nem egyedül

Az elmúlt hetekben felreppent különböző nevek - José Mourinho, Fabio Capello, Laurent Blanc, Roberto Mancini, Guus Hiddink, Michael Laudrup - után André Villas-Boast tartja a Carlo Ancelotti távozásával megüresedő Paris Saint-Germain-kispad első számú várományosának a Le Parisien napilap. A jól értesült forrás szerint a tárgyalások jól haladnak a Tottenham Hotspur trénerével, akit 2015-ig szerződés köt a londoniakhoz, ám a párizsiak 12 millió euróért kivásárolhatják kontraktusából.

André Villas-Boas (balra) legjobb játékosát sem hagyná Londonban, együtt költözhetnek Párizsba

Ha a 35 esztendős portugál szakember valóban Párizsba költözik, akkor azt nem egyedül teszi, hanem Gareth Bale társaságában. A 23 éves walesi szélső iránt több klub is érdeklődik, a Premier League elmúlt szezonjának legjobbja körülbelül 100 millió euróért vásárolható meg.

A PSG-hez kapcsolódó hír még, hogy a bajnok közel került a megállapodáshoz a Lille-lel Lucas Digne ügyében. A 19 esztendős balhátvédért 15 millió eurót fizethetnek a fővárosiak, fizetése pedig 60 ezerről 200 ezer euróra emelkedhet, ha a Parc des Princes-ben folytatja pályafutását.