Átigazolás

Rami az első Benítez listáján

Nehéz helyzetbe került a Valencia. A Denevérek mindössze az ötödik helyen végeztek a bajnokságban, azaz nem kvalifikálták magukat a Bajnokok Ligájára. Mivel amúgy is hatalmas adósságot görgetnek maguk előtt, ezért az így kieső bevételt valószínűleg legjobbjaik eladásával kell majd kipótolniuk. Elsőként a francia Adil Rami távozhat; a középső védőt a Napolinál kinevezett Rafa Benítez nézte ki magának.

Rami az első Rafa Benítez bevásárlólistáján” – kezdte Vincenzo d’Ippolito, a játékos olaszországi ügynöke a Radio Kiss Kiss adásában. „A Napoli már fel is vette vele a kapcsolatot, de azt hiszem, nehéz lesz a csapathoz igazolnia.

A játékos azonban egy ideig el fog gondolkodni az ajánlaton, mielőtt döntene. Annyi csapat szeretné őt megszerezni, hogy bele fog telni egy kis időbe, mielőtt döntene. Természetesen a Valencián is sok múlik. Már beszéltem Ramival, és elmagyaráztam neki mindent; most már csak várnunk kell.

A bajnokságban a második helyen végző égszínkékek nem csak védőt, hanem támadót is szívesen igazolnának; a Chelsea-vel Európa Ligát nyerő spanyol edző a Dzsudzsák Balázs egykori csapatát, a PSV Eindhoven erősítő belga Dries Mertenst szemelte ki erre a célra. A hollandok akár tízmillió eurót is elkérhetnek az apró termetű balszélsőért, aki szenzációs futball mutatott be az elmúlt két évben a Phillips-gyáriaknál.