Átigazolás

Az Inter középpályására fáj a Spurs foga, az Anzsi mindent tagad

Az olasz Internazionale elnöke, Massimo Moratti megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek arról szóltak, hogy a Tottenham Hotspur érdeklődik a milánói klub középpályása, Fredy Guarin iránt.

Fredy Guarin aligha szerződik Oroszországba, a Tottenhamnél viszont szívesen látnák

A kolumbiai több európai együttes érdeklődését felkeltette, a Spurs a hírek szerint már régóta figyelte a 26 esztendős játékos teljesítményét, az átigazolási piac megnyitásával pedig készen az ajánlattételre. Az Inter nem szívesen válna meg a 2012-ben Portóból érkező, a szezonban meghatározó emberré váló Guarintól, ám az érte kapott összeg nyilván jól mutatna a klub bankszámláján.

"Guarin egy nagyon jó játékos, ebből az okból kifolyólag mások is szemet vetettek rá" - mondta Moratti. "A Tottenham élénken érdeklődik iránta."

Míg a londoniak valóban komolyan gondolják a dél-amerikai szerződtetését, az orosz Anzsi Mahacskalánál cáfolták azokat a sajtóban megjelent híreket, miszerint Guarin Dagesztánba csábítanák.

"A pletykákra reagálva cáfoljuk, hogy klubunk érdeklődik Fredy Guarin iránt" - áll az Anzsi közleményében. "Ezek alaptalan feltételezések, csakúgy, mint Roberto Soldado és Pierre-Emerick Aubameyang esetében. Az Anzsi nevének használata táptalajt jelent a találgatásoknak, és emeli a játékos értékét. Jelenleg nem zajlanak tárgyalások."