NB II

Csank után Sisa próbálja meg feljuttatni a Gyirmótot

A Gyirmót FC vezetősége megállapodott Sisa Tiborral, a legutóbb a Diósgyőrt irányító szakember kétéves szerződést kötött a másodosztályú klubbal.

Gyirmótról a hét elején távozott Csank János, akivel nem hosszabbítottak szerződést. A cél ugyanaz, mint eddig, feljutni az élvonalba, a második év végén az NB I-ben szeretnék látni a vezetők a csapatot.

"A vezetőedző feladata lesz egy ütőképes, fiatal csapat létrehozása Gyirmóton. A tervek között továbbra is az NB I szerepel, de most első sorban a csapatépítés ideje következik, minél jobb eredménnyel. Ebbe a dobogó, és a bajnoki cím is beleférhet, de nem leszünk türelmetlenek hiszen tudjuk, hogy egy új csapatnak idő kell" - olvasható a klub hivatalos honlapján.

"Gyirmótról a labdarúgó berkekben nagyon sok jót hallani, örülök, hogy engem választottak a tulajdonosok. Nekem nagyon fontos, hogy azt érezzem, hogy akarnak valahol. Fontos a közös tisztelet, megbecsülés. Sokat jelent számomra. Szeretnék szépen, csendben, alázattal dolgozni csapatom sikeréért. Két éves megállapodást kötöttünk a tulajdonosokkal. Most nem elsődleges cél a bajnokság megnyerése, de két éven belül szeretnénk, ha szép sikereket érhetnénk el" - nyilatkozta kinevezését követően Sisa Tibor.