A nap képe

A győztesek még pisilni is a trófeával mennek

  • VNA

A Dallas Mavericks tulajdonosának fotója két év után is érdekes - Marc Cuban ugyanis újra pisilni akar a Larry O'Brien Trophy-val.

A lenti fotó ugyan már két évvel ezelőtt készült, ám pont ez adja az aktualitását is egyben. Napra pontosan két éve nyerte meg ugyanis története első NBA bajnoki címét a Dallas Mavericks kosárlabda csapata. A klub közismerten extravagáns tulajdonosa, Mark Cuban annyira örült a bajnoki címét járó Larry O'Brien Trophy-nak, hogy még pisilés közben sem akarta azt elengedni. Cuban a két évvel ezelőtti sikert felelevenítve tette ki ezt a képet mikroblog oldalára az alábbi szöveg kíséretében: "Azon dolgozok, hogy megint eljuthassak idáig."

Az 54 esztendős klubtulajdonos két rosszabbul sikerült szezon után azt tervezi, hogy ismét ütőképes csapatot formál a még mindig alapembernek számító német Dirk Nowitzki köré. A jelenleg éppen a Miami Heat -San Antonio Spurs nagydöntőnél tartó NBA szezon során a Dallas még a rájátszásba sem tudott bekerülni, miután 41/41-es győzelem-vereség mutatóval a nyugati konferenciában csak a tizedik helyet tudta megszerezni.