Sportfogadás

Heti műsor - Indul a Konföderációs Kupa

Érdekes hét vár a sport szerelmeseire, mivel egyrészt a Konföderációs Kupa és a teniszezők füves szezonjának elrajtolása miatt temérdek izgalmas meccs elé nézünk, ugyanakkor az uborkaszezon is komoly hatással van a kínálatra.

Brazil gólöröm

Hétfő

Több szempontból is érdekesen indul a hét a sportfogadók számára. Egyrészt, néhány skandináv bajnokin kívül egy igazi rangadóra is sor kerül, mivel Horvátország és Portugália barátságos mérkőzésen csap össze.

[1446229] 2013-06-10 19:30:00 Horvátország - Portugáliax;

 

Másrészt, beindul a füves szezon a teniszezőknél, a férfiak Londonban és Halléban, míg a hölgyek Birminghamben csatáznak egymással.

Kedd

A hét második napján a válogatott meccseké a főszerep. Európában három, Dél-Amerikában pedig négy vb-selejtezőre kerül sor, ezen kívül pedig több barátságos mérkőzést is rendeznek.

[1085559] 2013-06-11 23:00:00 Ecuador - Argentínax;

 

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a magyar vízilabda-válogatottra is fontos torna vár, mivel kedden elstartol a Világliga Szuperdöntője.

Szerda

A szerdai nap kissé érezteti majd velünk, hogy elérkezett az uborkaszezon, azonban aki fogadni akar, ilyenkor is tud. Főleg azért mondjuk ezt, mert az U21-es Eb erre a napra is rangadókat tartogat, méghozzá egy spanyol-holland és egy német-orosz meccset.

Érdemes lesz még odafigyelni a magyar férfi kézilabda-válogatottra is, amely Lettországgal vív Eb-selejtezőt.

Csütörtök

Ha lehet ilyet mondani, akkor a csütörtök a hét legunalmasabb napja lesz majd, persze ki bánja ezt, ha éppen 13-át mutat majd a naptár?

Hogy ne unjuk magunkat halálra, arról az Oslóban rendezett Gyémánt Liga-verseny gondoskodik.

Péntek

Pénteken néhány skandináv bajnokin kívül az ír pontvadászatra is fogadhatunk majd, azonban a sport szerelmesei számára nem ez lesz a fő műsorszám.

Rajtol ugyanis a kajak-kenu Eb Portugáliában, ahol reményeink szerint sok-sok magyar érmet láthatunk majd! Mindemellett a vízilabda Világliga utolsó fázisában már a negyeddöntőket játsszák majd, remélhetőleg magyar részvétellel.

Szombat

Szombaton kezdetét veszi a legnagyobb nyári labdarúgó esemény, a Konföderációs Kupa. A nyitómeccset a házigazda Brazília és Japán vívja egymással.

[1464464] 2013-06-15 19:00:00 Almeria - Las Palmasx;

 

Ismét pályára lép a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely ezúttal Szlovákia ellen játszik Eb-selejtezőt, amelyről a hatharom.com ráadásul élő, szöveges közvetítés formájában számol be.

Vasárnap

A hét utolsó napját a skandináv bajnokik mellett a Segunda División rájátszása dobja majd fel, ahol a csapat a feljutásért harcolnak. Mindemellett folytatódik a Konföderációs Kupa is, méghozzá egy Mexikó-Olaszország mérkőzéssel.

Jó hír a csapatsportok kedvelői számára, hogy vasárnap a női kosárlabda Eb is megkezdődik, ami szintén érdekes lehetőségeket biztosít a fogadni vágyók számára.

A hatharom.com heti élő közvetítése
Dátum Sportág Esemény Kezdés
06.15. Kézilabda Magyarország-Szlovákia 19:00