Real Madrid

Az Oscar-díjas Modric maradni szeretne a Blancóknál

  • MTI

Luka Modric még évekig szeretne a Real Madrid labdarúgója lenni.

A Királyi Gárda horvát válogatott középpályása a zágrábi Sportske novostinak nyilatkozva hozzátette, hogy többet akar nyújtani a szurkolóknak, mint legutóbbi idényében, szeretné formáját javítani és tartósan magas szinten állandósítani.

Luka Modric a Real Madrid-Espanyol mérkőzésen 2013-ban.

"Nekem megvalósult az, ami minden futballista álma: a Real játékosa lettem, boldog vagyok Madridban" - jelentette ki Modric, aki hozzátette: biztos benne, hogy még nagyon sokáig fogja viselni a Real szerelését.

A sportnapilapnak adott interjúban kitért rá, hogy nincs olyan favoritja, akit szívesen látna a londoni Chelsea-hez távozott portugál tréner, a blancókkal ebben az idényben értékes trófea nélkül maradt José Mourinho helyén, s fennen dicsérte az őt a spanyol csapathoz hívó edzőt, akit a "fantasztikus" jelzővel illetett.

A 27 éves Modricot annak kapcsán szólaltatta meg a sportújság, hogy az ottani első osztály futballistáinak, a válogatott tagjainak és a klubedzőknek a szavazatai alapján ő lett a horvát labdarúgás első "Oscar-díjasa", azaz az ország legjobb focistája. A Real középpályása 112 szavazatot kapott, ötvennel többet, mint a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern München légiósa, Mario Mandzukic.