NBA

Ray Allen Bostonban fejezheti be pályafutását

  • MD

Ray Allen nagy port kavart, amikor a Boston Celticsből a Miami Heathez szegődött tavaly nyáron. A játékos jóvá akarja tenni bűnét a Celtics-drukkerek szemében, és közel álló források szerint a következő idényre visszatérne Bostonba, hogy idény végén visszavonuljon.

Ray Allen tavaly nyáron elkövette a megbocsáthatatlan bűnt a Boston Celtics szurkolók szemében: Bostonból a gyűlölt rivális Miami Heathez szegődött egy bajnoki gyűrű reményében. A szurkolók a mezének elégetésével és a játékos kifütyülésével reagáltak Allen távozására, majd későbbi TD Gardenben való visszatérésére.

Ray Allen a Boston Celticsben szeretné befejezni pályafutását közeli ismerősök elmondása szerint

Allen azonban sosem tagadta, hogy mennyire közel áll hozzá a bostoni közönség. A játékos közeli ismerősei szerint olyannyira, hogy Bostonban akar visszavonulni. Allen kétéves szerződést kötött a Miamival, de a második évre játékos opcióval, így Allen ha úgy dönt, akkor kiléphet szerződéséből, és egy utolsó évre megállapodhat a Keltákkal, hogy tőlük vonulhasson vissza.

Hogy ezzel mennyire sikerülne kiköszörülni a csorbát a szurkolók körében, nem tudni, igaz egyelőre még ezt a pletykát is helyén kell kezelni. Allen valószínűleg csak a nagydöntő után fog erről nyilatkozni és dönteni, addig viszont meg kell küzdenie csapattársaival a San Antonio Spursszel a bajnoki címért.