Karrier

Hosszabbított a PMFC csapatkapitánya

Lantos Levente, a PMMFC-MATIAS csapatkapitánya csütörtökön megmegállapodott a klub vezetőivel, hogy további egy évig még biztosan szolgálja a baranyai együttest.

"Mint mindig, úgy most is az ösztönzött, hogy itt játszhassak a Pécsben, semmi más. Itt kezdtem a pályafutásomat, számomra mindig jó érzés PMFC játékosként pályára lépni és játszani. Ahhoz képest, hogy mi volt itt a korábbiakban az most már teljesen más. Az egész miliő, ami körbeveszi a csapatot sokkal jobb és célravezetőbb. Mindenképpen az a célunk, hogy jobb szezont fussunk a csapattal, igaz az előző idény vége jól sikerült és igyekezni fogunk, hogy a folytatás is hasonló legyen majd és akkor bármi kisülhet belőle" - nyilatkozta a 32 éves védő a klub hivatalos honlapjának.

"Meggyőződésünk, hogy egy klub életében az egyik legnagyobb érték, ha vannak ilyen futballistái. A mai sportvilágban egyre ritkább az ilyen, sajnos. Számunkra nem kérdés, hogy amíg Lecsó futballozni akar, addig Neki mindig lesz szerződése a PMFC-nél. Fontos, mint Ő a gyerekek számára és példa lehet minden pécsi embernek is" - fogalmazott Elbert Gábor cégvezető.