Sportfogadás

Nagyjából ötmillió dollárt kaszált Mayweather a Heattel?

Az NBA hétfői játéknapján a Miami Heat gyakorlatilag kitömte az Indiana Pacerst, hiszen LeBron Jamesék 99-76-ra legyőzték riválisukat a főcsoportdöntő hetedik meccsén. A hírek szerint ráadásul nem csak a címvédő, hanem Floyd Mayweather Jr. is jól járt, aki közel hatmillió dollárt tett a Miami hendikepes sikerére...

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweatherről eddig is tudtuk, hogy nem veti meg sportfogadást, hétfőn viszont talán élete legnagyobb nyereményét könyvelhette el.

A kiváló ökölvívó a hírek szerint a Miami Heat-Indiana Pacers párharc hetedik mérkőzésére fogadott, méghozzá a címvédőre, -7-es hendikeppel. A pletyka a Twitteren kezdett terjengeni, egyesek ráadásul azt is tudni vélik, hogy Mayweather 5.9 millió dollárral, azaz mintegy 1.3 milliárd forinttal fogadott, az odds pedig 1.9 körül lehetett, vagyis a bokszoló markát nem kevés pénz ütötte.

Mayweathernek egyébként nem is kellett sokat izgulnia, mivel a címvédő a nehéz első negyedet követően gyakorlatilag felmosta ellenfelével a parkettet, és 99-76-ra nyert.