Barcelona

Ötéves szerződés, dekázás a Camp Nouban - bemutatták Neymart

Több tízezres tömeg előtt mutatták be Neymart, a Barcelona legújabb szerzeményét a klub stadionjában, a Camp Nouban.

Amint a hatharom.com arról korábban beszámolt, Neymar hétfőn délután egy óra körül érkezett Barcelonába, néhány pillanatra a fotósok rendelkezésére állt, majd orvosi vizsgálatokra ment. Miután azokat sikerrel teljesítette, a klub honlapjának beszámolója szerint egészen pontosan 18 óra 8 perckor a Barcelona játékosa lett.

Ötéves szerződést írt alá Sandro Rosell elnökkel, majd fél hét után nem sokkal a több tízezres közönségnek is bemutatkozott egy kis dekázással a Camp Nou gyepén felállított pódiumon. Az őt elkísérő barátai, szurkolói klubjának tagjai 11-es mezben érkeztek a pályára, de azt a számot Thiago birtokolja az együttesben, így Neymar mezén egyelőre nem is szerepelt semmilyen szám.

A szerződés aláírása

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Barcelona játékosa lehetek, egy álom valóra vált. Nagyon boldog vagyok, nagyon köszönöm a fogadtatást. Szeretnék mindent megtenni a klubért, ami több mint egy klub, ahogy a szlogen tartja. Szeretném, ha általam is a legjobb együttes maradhatna a Barcelona" - mondta a fiatal csatár a közönségnek.

A folytatásban tett egy kört a stadionban, az előre elhelyezett labdákat kirugdosta a közönségnek, üdvözölte a Barcelona kölyökcsapatainak játékosait, majd bevonult az öltözőbe.

A bemutatás