Magyar válogatott

Dzsudzsák karambolozott az M3-as autópályán

Dzsudzsák Balázs is balesetet szenvedett sportautójával vasárnap délután az M3-as autópálya 67-es kilométerszelvényében, a magyar válogatott szélsője egy megcsúszó autót akart kikerülni a BorsOnline információi szerint.

A lap szerint Dzsudzsák egy megcsúszó Renault személyautót akart kikerülni, amikor autója fölött elveszthette a kontrollt, és az autópálya melletti rézsün végigcsúszott kocsijával. Hátulról érkezett egy terepjáró, ami már nem tudta elkerülni az ütközést, és belecsapódott a Dinamo Moszkva légiósának autójába. 

"A luxusautót érintő balesetben személyi sérülés nem történt. A másik balesetben azonban egy család volt érintett, ahonnét egy kislányt kórházba is szállítottak" – tájékoztatott Vámos Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Vagyis a szemtanúk által látott mentőhelikopter egy másik, a közelben történt balesethez érkezett.

Dzsudzsák Balázs természetesen ezúttal is tagja a magyar válogatott keretének, Egervári Sándor együttese csütörtökön Kuvaittal csap össze Győrben barátságos mérkőzésen.