NB I

Senki nem gondolta volna, hogy csak a Győr és a Videoton előz meg minket - Marco Rossi

A Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent ért el a Haladás otthonában, így a harmadik helyen végzett az OTP Bank Ligában. A mérkőzés után a csapatok vezetőedzői a Sport Tv műsorában értékeltek.

Marco Rossi (Honvéd): "Azért voltam ideges, mert éreztem, hogy a Debrecen nem fog tudni segíteni. Csak magunkra számíthattunk, sok minden ellen küzdöttünk, de a végén felül tudtunk kerekedni, miénk lett a siker. Ma nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk. A játékosok idegesek voltak, ezért nem is tudtuk a saját játékunkat játszani. Az év elején sem gondolta senki, hogy csak a Győr és a Videoton előz meg minket, ezért gratulálok és köszönöm a játékosoknak, és köszönöm a szurkolóknak is, akik nagy számban kísértek el minket."

Artner Tamás (Haladás): "Az első félidő elfogadható, a második kevésbé. A Honvéd megelégedett a győzelemmel, amit nagyon jól őrzött. A csapatom talán ma volt a legtompább, nehéz volt felpörögni. De gratulálok a Honvédnak a harmadik helyhez, és a csapatomnak is. Nem kezdtünk jól, de a Honvéd ellen nehéz játszani, szervezettek, jól presszingelnek. Volt két nagy helyzetünk, azokat kihagytuk, így igazságos volt a döntetlen."