Barcelona

Neymar gyomra rakoncátlankodik Messi miatt

Mint ismert, a brazil Neymart hossza huzavona után vasárnap szerződtette a Barcelona csapata, így a Santos 21 éves válogatott támadója a következő szezonban már a katalánokat erősíti.

A brazil futball legnagyobb tehetségeként számon tartott Neymart korábban hírbe hozták a Chelsea-vel, a Real Madriddal és a Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchennel is, de a Puskás-díjas csatár végül a Barcelona csapatát választotta, így a következő szezontól a világ első számú futballsztárja oldalán riogathatja az ellenfelek védőit.

"Pillangók repkednek a gyomromban. Egy álmom vált valóra azzal, hogy Lionel Messivel és más fantasztikus játékosokkal játszhatok együtt a Barcelonában, már nagyon várom, hogy elkezdhessük a közös munkát." - mondta a 21 éves támadó, akit a Nike egyik promóciós rendezvényén kaptak mikrofonvégre. "Rendkívül nehéz döntés volt, de a családommal együttesen végül sikerült meghoznunk.  Fantasztikus volt, ahogy mellettem álltak. Nagyon boldog vagyok, de ugyanakkor szomorú is, amiért el kell hagynom a Santost, ahol négy évet töltöttem."

Ugyan a hivatalos bemutatásra még várni kell, a hírek szerint Neymarért 28 millió eurót fizetett a katalán óriás, amely megközelítőleg évi 7 millió eurós fizetést ad majd a dél-amerikai játékosnak.