Átigazolás

A PSV-től érkezhet David Moyes első szerzeménye Manchesterbe

Az angol bajnok Manchester United készen áll Kevin Strootman szerződtetésére, miután egyezségre jutott a PSV Eindhovennel a játékos 17,5 millió fontos vételáráról. A hírek szerint a menedzseri pozíciójáról leköszönő Sir Alex Ferguson arra utasította stábját, hogy alaposan térképezzék fel a holland válogatott középpályást.

Kevin Strootman eldöntheti, hogy marad Eindhovenben, avagy Angliába költözik

A PSV vezetőedzője, Dick Advocaat elmondta, a döntés a játékos kezében van, hogy marad-e hazájában vagy távozik a piros-fehérektől. "A PSV számára jó lenne, ha maradna, de számára jobb, ha megy" - foglalta össze a lényeget a szakember. "Strootman jó választás volna a Liverpool vagy a Tottenham számára, de megállja a helyét Manchesterben is. Semmivel sem kevesebb ő, mint mondjuk Gareth Barry. Rendkívül hasznos játékos, különösen akkor, ha klasszisok veszik körül a pályán. Fantasztikus futballista, mert pontosan tisztában van a képességeivel."

A Vörös Ördögök szeretnék megerősíteni középpályájukat egy olyan játékossal, aki Michael Carrick mellett képes szerepelni, sőt, akár az angol válogatott helyettese is lehet.