Sportfogadás

Heti műsor - A férfi kézilabdázóknál is eldől a BL sorsa

Újabb izgalmas hét vár a sport szerelmeseire, a következő napokban a Roland Garrosé lesz a főszerep, illetve a topligák küzdelmei is befejeződnek, mivel az utolsó fordulóra kerül sor a Primera Divisiónban. A hét fő attrakciója azonban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourja lesz!

Kiel-Veszprém

Hétfő

A hét első napján több fontos mérkőzést is játszanak, egyrészt eldől, hogy a Hoffenheim vagy a Kaiserslautern indulhat-e jövőre a Bundesligában, másrészt pedig a Crystal Palace és a Watford a Premier League-részvételért csatázik egymással. Ha azonban valaki hazai focira vágyna, akkor sem unatkozik majd, mivel az OTP Bank Ligában a Pécs a Diósgyőrt fogadja.

[1252616] 2013-05-27 18:30:00 Pécs - Diósgyőrx;

 

A vasárnap rajtoló Roland Garros természetesen hétfőn is folytatódik, ráadásul  ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor Czink Melinda is pályára lép Francesca Schiavone ellen.

Kedd

Kedden Németországban a következő szezon Bundesliga 2 résztvevőinek névsora is végelegessé válik, illetve arról sem feledkezhetünk meg, hogy elrajtol az évente esedékes, Toulonban rendezett ifjúsági torna is. Ha pedig már a nemzetközi meccseknél tartunk, akkor érdemes megemlíteni azt is, hogy a Törökország-Lettország összecsapással megkezdődik a barátságos meccsek sorozata is.

[1453484] 2013-05-28 20:45:00 Törökország - Lettországx;

 

A hét második napján érdemes lesz Székesfehérvárra figyelni, mivel a férfi kosárlabda NB I fináléjának harmadik mérkőzésére kerül sor az Alba és a Szolnok között.

Szerda

Szerdán két nagyágyú is pályára lép egy-egy nemzetközi barátságos mérkőzésen, Németország Ecuadorral, míg Anglia Írországgal csatázik. Mindemellett a kevésbé ismert bajnokságokra fogadhatunk, illetve a Norvég Kupában is fordulót rendeznek.

[1370701] 2013-05-29 21:00:00 Anglia - Írországx;

 

Csütörtök

Csütörtökön viszonylag unalmas nap vár ránk, amelyet egy Japán-Bulgária felkészülési meccsel, valamint a lengyel Ekstraklasa küzdelmeivel dobhatunk fel.

[1420543] 2013-05-30 12:20:00 Japán - Bulgáriax;

 

Ennek megfelelően a Roland Garros ismét előtérbe kerülhet minden fogadónál...

Péntek

Egyre több bajnokság fejeződik be, és ez a pénteki kínálaton is meglátszik, mivel két NB I-es meccsen, valamint a Törökország-Szlovénia és Olaszország-San Marino összecsapásokon kívül nem igazán lesz mire fogadnunk, legalábbis foci terén.

[1420544] 2013-05-31 20:45:00 Olaszország - San Marinox;

 

Jó hír azonban, hogy az evezőknél Sevillában elkezdődik az Eb, míg a férfi kosárlabda NB I-ben a Szolnok-Alba párharc harmadik összecsapására kerül sor.

Szombat

Szombaton az utolsó topligában is szögre akasztják a csukát, hiszen a Primera División utolsó körét rendezik, amely természetesen sok-sok izgalmat tartogat számunkra. Négy csapat pályázik egyetlen bennmaradó helyre, illetve az utolsó BL-indulást jelentő hely sorsa sem dőlt még el Spanyolországban. Természetesen emellett is bőven lesz mire fogadnunk, itthon az MTK-Debrecen rangadóé a főszerep, de nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az Orosz Kupa fináléját sem, amelyen az Anzsi a CSZKA Moszkvával csap össze, sőt, Brazília és Anglia barátságos meccsen találkozik egymással.

[1260301] 2013-06-01 21:00:00 Sevilla - Valenciax;

 

Komoly felhozatalt tartogat a szombati nap egyéni sportok terén is, Gyémánt Liga-versenyt rendeznek ugyanis Eugene-ben, az ökölvívók Európa-bajnokságon vesznek részt, míg a kajakosok Poznanban indulnak vk-futamon.

A nap csúcspontját azonban a férfi kézilabdázók BL Final Fourja jelenti majd, szombaton kerül sor ugyanis az elődöntőkre.

Vasárnap

A hét utolsó napján a skandináva bajnokságoké a főszerep, illetve a spanyol Segunda Divisióné. Mindemellett nemzetközi barátságos meccseket is rendeznek, az USA-Németország rangadón kívül pályára lép Izrael, Írország, illetve Ukrajna is.

[1252622] 2013-06-02 18:30:00 Siófok - Újpestx;

 

Egész délutánt átölelő program vár a kézilabda szerelmeseire vasárnap, mivel Kölben 15:15-től a bronzmeccsre, 18:00-tól pedig a döntőre kerül sor a férfi kézilabda BL-ben.