Bajnokok Ligája

Klopp egy őrült – Podolski

Nem egyszerűen furcsa szerzetnek, hanem egyenesen egy elmebetegnek nevezte Lukas Podolski Jürgen Kloppot, a Borussia Dortmund mesterét. Az Arsenal támadója azonban pontosan a vesztfáliaiak edzőjének szokatlan módszerei miatt gondolja azt, hogy a Bajnokok Ligájára is esélyesek a sárga-feketék.

Nincs favoritom, szerintem bármi lehetséges egy mérkőzésen” – nyitott egy klisével a Bildnek Podolski. „A Bayern Európa legjobb csapata, de Klopp egy őrült edző, aki fel tudja tüzelni az embereit. Nagyszerű Bundesliga- és Bajnokok Ligája-szezonon vannak túl. Természetesen azt remélem, hogy a Bayern nyer. Sokat tanultam Jupp Heynckestől, akit egy remek edzőnek tartok.

Podolski a szombati fináléról sérülés miatt lemaradó, a nyáron a bajorokhoz csatlakozó Mario Götzéről és csapattársairól is az elismerés hangján beszélt. „Mario egy kivételes játékos. Lehet, hogy nem fog játszani a Wembley-ben, de a Dortmundnak így is van pár remek játékosa, mint például Marco Reus, Robert Lewandowski vagy Ilkay Gündogan.

A Bajnokok Ligája idei döntőjét a londoni Wembley Stadionban játsszák szombaton 20.45 órától. A mérkőzésről a hatharom.com élő, szöveges tudósításban beszámol!

[1439428] 2013-05-25 20:45:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;
Szerinted ki nyeri idén a labdarúgó Bajnokok Ligáját?x;