Premjer Liga

Dzsudzsákot négy meccsre elmeszelték

Az Orosz Labdarúgó Szövetség négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Dzsudzsák Balázst. A Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét a vasárnapi, Alanyija elleni bajnokin állították ki.

"Hiába bíztam abban, hogy a mai fegyelmi tárgyaláson felmentenek, hatalmasat csalódtam, mert 4 meccses eltiltást kaptam. Ezzel sajnos véget ért az idei szezonom a Dinamónál. Nagyon nehéz elfogadni a döntést, hiszen úgy érzem, jogtalanul büntettek meg ilyen súlyosan" - írta Facebook-oldalán Dzsudzsák.

A sereghajtó és az élvonaltól már biztosan búcsúzó Alanyija Vlagyikavkaz vasárnap Priskin Tamás góljával legyőzte a nemzetközi kupaszereplésért harcoló Dinamo Moszkvát az orosz labdarúgó-bajnokság utolsó előtti fordulójában. A mérkőzés botrányos véget ért, a hajrában egy Kokorin (Dinamo) durva szerelése után kitört a balhé, négy játékost kiállítottak, a fővárosiakat erősítő Dzsudzsákot is. A felvételek alapján a magyar légiós megpróbálta szétválasztani a lökdösődőket, közben neki is lekevertek egyet.

A verekedés 3:05-től:

"Este megpróbálok kikapcsolni és megnézem a Magyar Kupa döntőjét, remélem, hogy behúzza a Loki!" - tette hozzá bejegyzésében Dzsudzsák.