NB I

Döntsd el Te, melyik volt a szezon legszebb gólja

  • MTI

A szurkolók szavazatai alapján dől el, hogy ki szerezte az OTP Bank Liga 2012/13-as idényének legszebb gólját, a győztesre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó elnevezésű, június 3-án sorra kerülő díjátadó gálájáig lehet voksolni.

Mások mellett Kovács István (kékben) góljára is lehet szavazni - Fotó: SportTV

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a legszebb találatokat a szervezet Facebook-oldalán (http://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg) lehet megtekinteni, itt pedig a "like" gomb megnyomása jelent egy szavazatot.

A június 2-ig tartó szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik: aki a Facebookon megosztja a szavazásról szóló posztot, részt vesz a sorsoláson. A fődíj a RangAdó díjátadó gálán való aktív részvétel, a nyertes adhatja át az MLSZ díját a győztes gól szerzőjének. Emellett a szavazók között jegyeket sorsolnak ki a magyar válogatott Kuvait elleni barátságos mérkőzésére, valamint egy szerencsés részt vehet a nemzeti csapat egyik edzésén Telkiben.

Az MLSZ gólszépségversenyének jelöltjei
Koltai Tamás (Győri ETO FC), Mouhamadou Seye (Lombard Pápa Termál FC), Völgyi Dániel (Győri ETO FC), Kovács István (Videoton FC), Nikola Mitrovics (Videoton FC), Somália (Ferencváros), Csiki Norbert (MTK Budapest), Fernando (Diósgyőri VTK), Adamo Coulibaly (DVSC-TEVA), Lázok János (MVM Paks), Zoran Zseljkovics (PMFC-Matias), Tisza Tibor (Diósgyőr VTK)