Brazil foci

Neymar mindent tisztázott, a Santosnál marad

Alighanem megunta az utóbbi hónapok masszív pletykaáradatát Neymar. A brazil játékos a Globo Esporténak elmondta, tervei szerint a Santosnál folytatja karrierjét.

Neymar

Szinte hétről hétre, újabb és újabb információk látnak napvilágot Neymar jövője kapcsán. A 21 éves brazil játékos jelenleg a Santos játékosa, de már a Barcelonával és a Bayern Münchennel is összeboronálták. A selecao szövetségi kapitánya, Luiz Felipe Scolari is tudni véli a jövőt, szerinte a katalán csapatnál folytatja karrierjét Neymar, aki vasárnap, a Corinthians elleni vereséget követően a Globo Esporténak elmondta, nem utoljára játszott a Santosban - ez a meccs volt a szezonzáró a Santosnak.

"Már sokszor elmondtam, hogy boldog vagyok a Santosnál - kezdte Neymar. - Ha csak meg nem halok, a Corinthians elleni fellépésem nem az utolsó volt a Santosban. Ez a lényeg. Ha az emberek mást állítanak, akkor talán többet tudnak mint én. Mindenki azt mond, amit akar, anélkül, hogy tudnának valamit."

Neymar édesapja, aki egyben ügynöke a múlt héten arról beszélt, hogy fia biztosan kitölti 2014-ig szóló szerződését a Santosnál. Ez csak akkor változik, ha a klub mégis lemond róla.