Haladás

A korábbi korosztályos válogatott helyettesíti Rózsát

A Haladás a Pécs vendége lesz az OTP Bank Liga 27. fordulójában, szombaton. A szombathelyiek kapuját a korábbi korosztályos válogatott Gőcze Gergő védi.

A 23 éves hálóőr a sérült Rózsa Dánielt helyettesíti, harmadik NB I-es fellépésére készülhet. Érdekesség, hogy Gőcze a 201-/2012-es idényben kölcsönjátékosként a Pécs melletti Kozármislenyben védett - a csapat edzőjét Márton Gábornak hívták. Az egykori válogatott játékos most a Pécs trénere.

"Örültem, amikor Artner Tamás közölte, én védek szombaton - mondta Gőcze Gergő a haladas.hu-nak. - Bár kedden és szerdán hőemelkedésem volt, ezért nem is edzettem, csütörtökön már a többiekkel együtt készültem. Nem vagyok tehát a legjobb erőben, de bízom benne, a meccsig hátralévő két nap elég lesz arra, hogy felépítsem magam. Ma volt taktikai értekezlet, a szakmai stáb elmondta, mit kell tudnunk a pécsiekről. Ami engem illet: különösen Wittrédi, Grumics, Simon Attila, és ha játszik, Nagy Olivér lehet veszélyes a kapumra. A pécsiek trénerét, Márton Gábort személyesen is ismerem, amikor Kozármislenyben védtem, ő volt az edzőm. Mindenesetre győzni megyünk Pécsre, képesnek tartom a csapatot a három pont megszerzésére."

;