Magyar Kupa

Balhé Győrben, a Vidi edzőjét és játékosait lökdösték a biztonságiak

A Videoton 2-1-re nyert Győrben a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján. A fehérvári siker ellenére a győriek kerültek a fináléba.

Gomes

Habár a Videoton 2-1-re nyert Győrben, de mégis a hazai csapat jutott be a Magyar Kupa döntőjébe. A meccs után elszabadultak az indulatok, a fehérváriak a játékvezetőt kérték számon, a biztonsági emberek azonban a pályára rontottak és taszigálták a vendégeket.

"95 perc alatt két gólt lőttünk, jól játszottunk, egy játékosunkat kiállították, de tíz emberrel is támadtunk, három nagy helyzetünk volt - mondta a mérkőzést követően a Sport televíziónak José Gomes, a Videoton mestere. - Megmutattuk, hogy elszántak vagyunk. Egy ilyen meccsen a játékosok felfokozott állapotban játszanak, ha oda mennek a játékvezetőhöz és bármit szóvá tesznek, akkor azzal nincs gond, hiszen a bíró ismeri őket, ha néhány keresetlen szó elhangzik, akkor megbünteti őket. Ez rendben van, az viszont egyáltalán nincs rendben, hogy eközben olyan emberek lökdösnek és taszigálnak minket, akiket senki sem ismer. Nem értem, miként történhet ilyesmi."

[1432525] 2013-05-08 18:00:00 Győr - Videotonx;