Bulvár

14 éves gyerekeket fújtak le a rendőrök Törökországban - videó

Hihetetlen képsorok kerültek fel a legnagyobb videómegosztóra. A Bursa Yolspor Ikitellispor U14-es bajnokság rájátszásának mérkőzésen a rendes játékidőben nem tudtak dűlőre jutni a felek, így egy végletekig kiélezett, hosszabbításba torkolló találkozón végül a Bursa diadalmaskodott 3-1-re. A nagy küzdelem során felgyülemlett feszültség igen szomorú végkifejletet hozott.

Az indulatok akkor szabadultak el, amikor a játékvezető érvénytelenítette az Ikitellisport csapatának szabályosnak tűnő gólját, ami után a fiatalok heves reklamálásban törtek ki. A játékvezető több játékosnak felmutatta a piros lapot, ami után végképp kitört a káosz. A Ikitellispor edzője ugyan azonnal a pályára szaladt, hogy megfékezze játékosait, de már nem tudott rendet teremteni. Egyre többen és többen szaladtak be a játéktérre.

Ekkor érkeztek meg a rendőrök is, akik viszont viselkedésükkel tovább borzolták a kedélyeket. A felvételeken jól látható, hogy a fekete ruhás rendőrök több futballistát is közvetlen közelről lefújnak paprika spray-vel. Az indulatok ezek után nagyon nehezen csillapodtak csak le.

A hányó-síró gyerekek az eset után kórházi kezelésre szorultak, a videó alapján a klub feljelenti az intézkedő rendfenntartókat.