Real Madrid

Pepe nekiment Mourinhónak és megvédte Casillast

A Real Madrid hazai pályán 4-3-ra legyőzte a Valladolidot a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. A mérkőzés után a királyiak védője, Pepe burkoltan kritizálta José Mourinhót és megvédte a vezetőedzővel feszült viszonyban lévő Iker Casillast.

"Iker több tiszteletet érdemel. A főnök megjegyzése nem épp a legmegfelelőbb volt - nyilatkozta a lefújás után Pepe.

"Iker nagyon fontos játékos. A Király Kupa döntője előtt állunk, nagyon szeretnénk megszerezni a trófeát a szurkolóinknak, és úgy vélem, most minden játékosra szükségünk van - célzott a bekk arra, hogy az Atlético Madrid elleni döntőben Casillasnak kellene védenie. - Nem szabad lebecsülnünk, lenéznünk senkit, a legkevésbé Ikert, aki egy ikon Madridban. Tiszteletben kell tartanunk, amit a klubért tett. Ő egy olyan labdarúgó, akinek rengeteget köszönhetünk, nem fogjuk hagyni, hogy rosszfiúnak állítsák be. Fontos a klubnak, nekünk, a csapatnak és a drukkereknek. Mindannyian szeretetünkről biztosítjuk Ikert, mert szüksége van rá, és mert kulcsszereplője a klubnak. Ő a Real Madrid szimbóluma, mindenki példaképe" - hangsúlyozta a portugál védő, aki mondataival honfitársát, José Mourinho vezetőedzőt is bírálta.

A csapatkapitány viszonya januárban mérgesedett el a vezetőedzővel, aki kétszer is a kispadra jelölte és Antonio Adánt állította a kapuba, mondván, a tartalékkapus jobb formában van. Aztán Casillas megsérült, pótlására leigazolták Diego Lópezt, aki kiszorította a kezdőcsapatból a világ legjobbjának zsinórban ötször megválasztott hálóőrt, Mourinho pedig nyilatkozataiban sem titkolja, nem ápol jó kapcsolatot a klubot kilencéves kora óta szolgáló Casillassal.

A Real Madrid gólzáporos meccsen győzte le 4-3-ra a Valladolidot