NB I

Az én hibám, hogy összevesztek a játékosaim a tizenegyesen - Marco Rossi

A Budapest Honvéd - amely emberhátrányba került, miután Davide Lanzafame és Leandro Martínez összevesztek azon, hogy melyikük végezze el a csapatuk javára megítélt tizenegyest - 3-0-ra győzött a Pécs vendégeként az OTP Bank Liga 25. fordulójában, a vezetőedzők pedig a Sport Tv-nek adott interjúkban mondták el véleményüket a találkozóról.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): "Az én hibám a helyzet, ami a tizenegyesnél kialakult, mert nem jelöltem ki, hogy ki végezze el a büntetőt. Persze a két játékos is hibázott, hiszen ennek nem lett volna szabad megtörténni. Le fogjuk vonni a következtetéseket, de szerencsére olyan nagy probléma nem történt. Házon belül elrendezzük az ügyet. Vannak ilyen mérkőzések, amikor az első félidőben kimaradnak a helyzetek. Nem voltam azzal elégedett, hogy egyenlő létszámban túl defenzívek voltunk, nem volt megfelelő a letámadás. Emberhátrányban persze már alkalmazkodnunk kellett."

Lőrincz Emil (Pécs): "Rettentő rosszul játszottunk, mentálisan sem úgy álltunk a mérkőzéshez, ahogy kellett volna. Az edző nagyon szégyelli magát ilyenkor, az biztos. El kell beszélgetni a játékosokkal, mentálisan és taktikailag is nagy hibákat követtünk el. A mai mérkőzésen minden játékos mélyen a tudása alatt teljesített, de legalább hozzáállásban mást vártam."