La Liga

A bajnoki cím majd jön, amikor jön - Jordi Roura

Az FC Barcelona 2-2-re zárt az Athletic Bilbao otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati meccsén.

Roura

Lionel Messi beállításáig az Athletic Bilbao 1-0-ra vezetett az FC Barcelona ellen. Az argentin klasszis az 59. percben kapott lehetőséget, nyolc perccel később gólt szerzett, majd háromra rá gólpasszt adott. A Bilbao az 90. percben 2-2-re mentette a meccset, azonban a katalánok segédedzője, Jordi Roura nem aggódik a bajnoki cím miatt, szerinte előbb-utóbb úgyis megszerzik.

"Nagyon nehéz helyen szereztünk egy pontot - mondta Roura. - Sajnos nem tudtuk kihúzni, a Bilbao egyenlítő találata elkeserítő volt, noha tudtuk, hogy a San Mamésben mindig az utolsó pillanatig harcolnak. A bajnoki cím majd jön, amikor jön, valamennyi meccsünk rendkívül keménynek ígérkezik. Messi lépésről lépésre jobban érzi magát, gyógyul, bízunk benne, hogy hamarosan utol éri magát. Ő a legjobb, teljesen más minden, ha nem játszik. Egy egészségesebb Messivel több helyzetünk lesz a Bayern ellen."

La Liga
33. forduló
Athletic Bilbao-Barcelona 2-2 (1-0)
Gól: Susaeta (27.), Ander (90.), ill. Messi (67.), Sánchez (70.)
[1260206] 2013-04-27 18:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;