Hathárom TV

A megkerült hajó és az új tetoválás története - Dombi Rudolf

  • Vásárhelyi Tamás

Olimpiai bajnok kajak párosunk tagjai lesznek a májusi szegedi Világkupa verseny arcai - Dombi Rudiék ennek és az olimpián számukra sikert hozó hajójuk "megkerülésének" is örülhetnek.

Már csak két és fél hét és elrajtol Szegeden a 2013-as kajak-kenu Világkupa-sorozat. A Maty-éri első felvonásra közel 50 nemzet, több mint 800 versenyzője nevezett, köztük a londoni olimpia magyar hősei is, akikeknek futamait nem csak a helyszíni szurkolók, hanem az M1 csatorna és az Eurosport nézői is láthatják. A szervezőbizottság gőzerővel készül a május 10. és 12. között Szegeden megrendezésre eseményre, amelynek kampányarcai az olimpiai bajnok Dombi Rudolf - Kökény Roland kajak kettes egység tagjai lettek.

A páros fiatalabbik tagjával a Hathárom TV stábja a keddi sajtótájékoztató után beszélgetett, ahol az idei tervek mellett szóba került a tavalyi olimpián Dombiékat győzelemhez "segítő" hajó sevillai eltűnése és kalandos megtalálása, valamint az olimpiai bajnok kajakosunk kezén újdonságként megjelenő új tetoválás is: