Serie A

Végleg eldől a második hely sorsa?

  • Barcsai Róbert
megosztom

A Serie A 33. fordulójában végleg eldőlhet a második hely sorsa, hiszen amíg a Milan Torinóba látogat a Juventushoz, addig a Napoli hazai pályán fogadja a Cagliarit, vagyis jó esély van arra, hogy öt fordulóval a szezon vége előtt tovább nőjön a két csapat között meglévő négypontos különbség.

Milan-Juventus

A hét tutija
Roma-Pescara

Amikor kiválasztottuk a hét tutiját, nem volt túl nehéz dolgunk, mivel a sereghajtó, rossz formában lévő Pescara a liga egyik legjobb támadóalakzata ellen lép pályára, ráadásul idegenben. Márpedig az utazás nem erőssége az újoncnak, hiszen ebben a tekintetben szintén utolsó a bajnokságban, 16 bajnoki alatt mindössze nyolc pontot gyűjtve. A vendégek problémáit tovább tetézi az aktuális forma, mivel az elmúlt öt találkozón pont nélkül maradt a csapat.

Ezzel szemben a Romának óriási szüksége van a pontokra, legalábbis abban az esetben, ha nemzetközi kupaindulást érő helyen szeretne végezni a csapat, és mivel hazai pályán elég jó teljesítményt nyújtanak Tottiék, ezért ezt a feladatot is megoldhatják.

[1287294] 2013-04-21 15:00:00 Roma - Pescarax;

 

Roma-Pescara
Hathárom-tipp: Roma
Iroda: William Hill @1.20
Iroda: Pinnacle @1.19
Iroda: Bet365 @1.17

A hét lutrija
Genoa-Atalanta

Tény, hogy a motiváció egyértelműen a hazaiak mellett szól ezen a találkozón, más érvet viszont nem tudnánk felhozni annak érdekében, hogy valakit meggyőzzünk arról, hogy itt a Genoára kell fogadni. Mi sem fogunk, ugyanis a kiesés ellen harcoló csapat abszolút formán kívül van, legutoljára február közepén tudott nyerni, éppen ezért nem írjuk le az Atalantát.

A vendégek ugyanis egészen jó focit játszottak az elmúlt időszakban, hiszen emlékezhetünk, Milánóban négyet vágtak az Internek, sőt, a Napoli is majdnem ráfázott a bergamóiakkal szemben…

Összességében tehát nem vennénk rá mérget, hogy a Genoa otthon tudja tartani a három pontot.

[1287287] 2013-04-20 18:00:00 Genoa - Atalantax;

 

Genoa-Atalanta
Hathárom-tipp: Döntetlen vagy Atalanta
Iroda: Bet365 @1.83
Iroda: Unibet @1.82
Iroda: BetRedkings @1.79

A hét gólszerzője
Édinson Cavani

Papíron könnyű feladat vár a Napolira, amely ezen a hétvégén a Cagliarit fogadja. A második hely megtartásának érdekében a hazaiaknak minden ilyen mérkőzést hozniuk kell, az aktuális bajnoki pedig éppen azért fontos, mert a négypontos előnyt tovább lehetne növelni a Milannal szemben, amely a Juventushoz látogat. A jó formában lévő Cavani ehhez góllal, gólokkal járulhat hozzá!

[1287288] 2013-04-21 15:00:00 SSC Napoli - Cagliarix;

 

Napoli-Cagliari
Hathárom-tipp: Édinson Cavani gólt szerez
Iroda: Unibet @1.92
Iroda: William Hill @1.50
Iroda: Bet365 @1.50

Heti gólleső
Juventus-Milan

A forduló rangadóját Torinóban rendezik, ahol a Juventus a Milan együttesét fogadja. Sokféleképpen be lehetne harangozni ezt a találkozót, hiszen a liga két legjobb formájában lévő együttese csap össze, sőt, amíg a Zebrák a liga legjobbjai otthon, addig a piros-feketék szintén az élmezőnybe tartoznak, már ami az idegenben szerzett pontokat illeti.

Összességében a jelenlegi körülmények között úgy gondoljuk, hogy könnyedén hozhat legalább három gólt ez a találkozó. Egyrészt azért, mert a Juventus hazai pályán a jelenlegi olasz mezőnyből bárkinek be tud rámolni legalább kettőt, másrészt pedig azért, mert a Milan továbbra is a dobogó második fokáért harcol, vagyis nyernie kell, tehát legalább egy találattal a piros-feketék részéről is számolhatunk.

[1287291] 2013-04-21 20:45:00 Juventus - AC Milanx;

 

Juventus-Milan
Hathárom-tipp: Gólok száma – Over 2.5
Iroda: Pinnacle @1.92
Iroda: William Hill @1.91
Iroda: BetRedkings @1.86

 

megosztom