NB I

99 százalékon nem elég játszanunk - Ricardo Moniz

A Ferencváros november óta először, a Budapest Honvéd vendégeként szenvedett vereséget az OTP Bank Liga 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A találkozó után a két csapat vezetőedzői a Duna Tv műsorában mondták el véleményüket.

Ricardo Moniz (Ferencváros): "Lassan járattuk a labdát, nem volt meg az igazi koncentráció sem, 99 százalékon nem elég játszanunk. Számunkra is nyitott kérdés, hogy miért nem voltunk elég élesek. A harmadik hely elérésének a lehetősége elég kellett volna, hogy legyen. A Honvéd várt, és megbüntetett minket, ahogy ősszel a hazai mérkőzésen is. Nem hiszem, hogy ez egy rossz széria kezdete lenne."

Marco Rossi (Budapest Honvéd): "A mai mérkőzést megérdemelten nyertük meg. A Ferencvárosnál volt többet a labda, a nekünk hagyott kis területen kellett megőriznünk a labdát, onnan kellett gólt és győzelmet szereznünk. Nem lehet kijelenteni, hogy jobbak vagyunk, a Fradi a Videotonnal együtt a legjobb csapat - a Győr szerintem egy kicsit mögöttük van -, ott fog végezni a top háromban."