NHL

Ismét nyert a Buffalo és már keleti tizedik

  • MD

Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 86. napjának kora esti mérkőzésén a Buffalo Sabres tovább folytatta kapaszkodását a keleti tabellán. A Szablyák 3-1-re verték a Tampa Bayt, és immáron a tizedik helyen tanyáznak a keleti főcsoportban.

Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning 3-1

A svéd cserekapus, Jhonas Enroth újabban nagyban asszisztál ahhoz, hogy a Buffalo Sabresnek még legyen halvány esélye a rájátszásba kerülni. A portás ezúttal 32 lövést hárított a Tampa Bay ellen, miközben a Sabres idén alulteljesítő csatárai, úgymint Tyler Ennis vagy Jochen Hecht betaláltak Mathieu Garon hálójába, Kevin Porterrel együtt.

Tyler Ennis szezonbeli 10. találatát lőtte Mathieu Garonnak

A győzelemmel a Sabres fellépett a 10. helyre keleten, amit már egyedül birtokol, megelőzve a New Jersey Devilst. Már csak négy pont választja el őket a nyolcadik New York Rangerstől. Eközben a Tampa Bay tovább rontotta idegenbeli mérlegét, az utóbbi nyolc vendégként játszott mérkőzésen 1-6-1-et produkált a csapat, de az összesített mérleg sem néz ki kedvezően: az utóbbi hat meccsükön csupán egy győzelmet jegyeznek a Villámok.

NHL
86. játéknap
Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning 3-1
   
Korábban:  
St. Louis Blues - Chicago Blackhawks 0-2