NBA

Kobe Bryant szezonjának vége

  • Barcsai Róbert

Hiába nyert pénteken a Los Angeles Lakers együttese, a csapat, illetve a szurkolók is inkább aggódtak, mint örültek, hiszen Kobe Bryant megsérült. Az igazán szomorú hír az, hogy valóra vált a Lakers legrosszabb rémálma, Bryant Achilles-ina ugyanis tényleg elszakadt.

Kobe Bryant

Kobe Bryant a Golden State elleni mérkőzésen három perccel a vége előtt szenvedett Achilles-ín sérülést, ráadásul a szombati vizsgálatok azt is kiderítették, hogy elszakadt a szalagja. Így a veterán hátvédre műtét, majd 6-9 hónapos kihagyás vár.

A Lakers jelenlegi helyzetéről a segédedző, Gary Vitti nyilatkozott: "Amikor ilyesmi történik, mindenki tudni akarja, hogy miért, de okot nem mindig találhatunk. Ha megnézzük a szezonunkat, akkor látható, hogy ez egy rémálom volt. Dwight Howard műtét után érkezett hozzánk, majd Steve Nash eltörte a lábát. Ezt követően Steve Blake-et, Jordan Hillt, majd Metta World Peace-t kellett megműteni, sőt, Howard ismét megsérült. Mindemellett azt sem szabad elfelejteni, hogy Antawn Jamisonra is műtét vár, igaz, csak a szezon után. Tehát, ha az okot keressük, akkor azt mondhatjuk, hogy balszerencsénk volt."