Kecskemét

Rajczi számára érdekes érzés az Újpest ellen készülni

Rajczi Péter újpestiként háromszor is bevette a KTE kapuját, vasárnap a Kecskemét színeiben lenne eredményes korábbi csapata ellen.

"Ugyanazt érzem, mint amikor annak idején Újpestre igazolva először játszottam nevelőegyesületem, a Kaposvár ellen. Sokakkal futballoztam együtt még a mostani keretből, van akivel már ugyan nem, de jó viszonyban voltam. Hosszú időt töltöttem el ott, úgyhogy biztosan érdekes lesz" - fogalmazott a KTE hivatalos honlapjának a 32 éves csatár.

"Nyilván minden támadó szeretne gólt rúgni, így vagyok ezzel én is. Egy nagyon szolid gólöröm lesz, ha lesz, márpedig én nagyon bízom benne, hogy sor kerül rá. Balajcza Szabolcs és köztem is érdekes kis párharc lehet, ugyanis annak idején, amikor még Kaposváron védett én újpestiként betaláltam ellene, remélem most is sikerülni fog" - folytatta Rajczi.

A támadó a múltra, az Újpestről való távozására is visszatért. "A jövőbe próbálok tekinteni, noha nehezen tudtam megemészteni a velem történteket. Az emésztgetés helyett már csak az előttem álló feladatokkal foglalkozom, máshogy nem lehet ezen túllépni. Bízom benne, hogy minél előbb kijövök ebből az úgymond lelki válságból és a KTE-nél is megtalálom a góllövő cipőmet, reményeim szerint már vasárnap."