NB I

Pécsett nyert a Kaposvár

  • MTI

A Pécs hazai pályán 2-0-ra kikapott a Kaposvártól a labdarúgó OTP Bank Liga korábbról elhalasztott 20. fordulójának keddi mérkőzésén.

Nagy elánnal kezdte a mérkőzést a pécsi együttes, mely az első negyedórában egyértelmű fölényben játszott, s helyzetekig is eljutott, gólt azonban nem sikerült szereznie. Az addig csak néhány kontrával próbálkozó kaposváriak ezután kiszabadultak a szorításból, s egészen a játékrész hajrájáig kiegyenlített játék folyt a pályán, kevés lehetőségét pedig egyik csapat sem tudta gólra váltani.

A fordulás után a vendégek vették át az irányítást, s agresszív letámadásukkal alaposan meglepték a pécsi alakulatot, melynek védelme alig három perc után kapitulált. A kapott gólt követően a pécsiek nagy erőket mozgósítottak, ám a legnagyobb helyzeteiket is kihagyták, a Kaposvár pedig egy szép kontratámadás végén növelni tudta előnyét. A folytatásban hiába volt még fél órája a PMFC-nek, támadásai veszélytelennek bizonyultak, így pont nélkül zárta a találkozót.

OTP Bank Liga
20. forduló:
PMFC-Matias - Kaposvári Rákóczi 0-2 (0-0)
Pécs, 1800 néző, v.: Vad II.
Gól: Waltner (49.), Pavlovic (61.)
Sárga lap: Koller (20.), Nagy O. (72.), Gaál (83.) illetve Jánvári (38.), Okuka (81.), Pedro (90.)
Pécs: Dibusz - Lázár P. (Nagy O. a szünetben), Causic, Krejci, Zeljkovic - Wittrédi, Uzoma, Koller (Márkvárt 69.) - Grumics, Simon A., Szatmári L. (Gaál 54.).
Kaposvár: Hajdúch - Okuka, Bank (Hegedűs 65.), Kovács O., Jánvári - Pavlovics, Pedro, Oláh (Horváth T. 90.), Safaric, Balázs B. - Waltner.
[1252554] 2013-04-09 16:00:00 Pécs - Kaposvárx;