Török foci

Szégyen, hogy egy hozzám hasonlót kiállítanak, engem tisztelni kellene - Fatih Terim

A BL-negyeddöntős, török bajnokságban listavezető Galatasaray vezetőedzője, Fatih Terim igen éles vitába keveredett csapata hétvégi mérkőzésén a játékvezetővel.

A Galatasaray 3-1-re legyőzte az utolsó helyezett Mersint, de egyáltalán nem vezetett könnyű út a sikerhez. A kiscsapat már a harmadik percben vezetett a Türk Telekom Arenában, majd Nounkeut a harmincadik percben kiállította a hazaiaktól a játékvezető. Fatih Terim így eléggé feszült volt, az első félidő végén pedig a labda földhöz vágásával reagált egy bírói ítéletre. Suleyman Abay ekkor megunta az edző műsorát és a lelátóra küldte.

Terim fenyegetően mutogatva és üvöltözve indult meg a játékvezető felé, de segítői és játékosai végül vissza tudták fogni. Lefelé menet néhány emberrel azért így is összeveszett, a mérkőzés után pedig igen szerénytelenül nyilatkozott az esetről: "Természetesen én is hibázok néha. De szerintem szégyen, hogy egy olyan embert, mint én elküldenek a kispadról. 40 éve szolgálom a török labdarúgást. A Galatasaraynak adtam az életemet, a játékvezetőknek pedig tisztelniük kellene engem."