NB I

Rossi a jövő szempontjából örült a Debrecen elleni döntetlennek

A Budapest Honvéd és a Debrecen 2-2-es döntetlent játszott vasárnap az OTP Bank Liga 22. fordulójában. A csapatok edzői az m1 műsorában mondták el véleményüket a meccsről.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): "Ezen a meccsen inkább a jövővel kell foglalkozni. Elégedett vagyok az eredménnyel. A mérkőzés végén már nagyon fiatalok voltunk, öt akadémista volt a pályán. Így elégedettek lehetünk a 2-2-vel a fizikailag erősebb játékosokkal rendelkező Debrecen ellen. A jövőre nézve pozitív ez az eredmény. Coulibalynak túl sok helyet adtunk, ki tudta ezt használni az ellenfél. 30 percig játszottunk igazán jól, a lényeg, hogy egy jó csapat ellen pontot szereztünk."

Kondás Elemér (Debrecen): "Nem jól kezdtünk, de meg tudtuk fordítani az állást, a második félidőben pedig uraltuk a játékot. Jött ez a tizenegyes, utána már mindkét oldalon volt lehetőség, mindkét csapat győzelemre játszott. Ha pontosabbak vagyunk, talán meglehetett volna. Mentünk előre, támadtunk, de nem sikerült nyernünk. A tizenegyes szituáció felvételét pedig majd megnézzük."