Premier League

Egy ideig nem én leszek az elsőszámú közellenség - Benítez

Rafa Benítez szerint vasárnap nem ő lesz az első számú közellenség a Stamford Bridge-en. A Chelsea a Sunderlandet fogadja, a vendégek az új menedzserrel, Paolo di Canióval érkeznek.

Benítez

Egy hete menedzsert cserélt a Sunderland, Martin O'Neill helyét a Paolo Di Canio vette át. Az olasz kinevezése nagy port kavart fel, hiszen a 44 éves szakember nyilvánosan vállalja fasiszta szemléletét, játékosként rendszeresen náci karlendítéssel ünnepelte góljait és nyilatkozataiban sem titkolta szélsőjobboldali nézeteit. Di Canio vasárnap a Chelsea otthonába ülhet először a Sunderland kispadján és a hazaiak mestere, Rafa Benítez szerint ezúttal az olasz nyakába szakad a gyűlöletáradat.

"Ezúttal mindenki rá figyel, kicsit leveszi a terhet a vállamról, nem én leszek az első számú közellenség - mondta Benítez, aki kinevezése óta szemernyivel sem lett népszerűbb a Stamford Bridge-en. - Persze nem mintha aggódnék a figyelem miatt, inkább a csapatra koncentrálok. A meccsre, nem pedig az ellenfél kispadjára kell figyelnünk. A Sunderlanddel játszunk, nem pedig a menedzserükkel. Egy edző nem döntheti el a mérkőzést, ha nincsenek jó játékosai."

[1229440] 2013-04-07 16:00:00 Chelsea - Sunderlandx;