Póker

Ronaldo mostantól nagyban játszik

megosztom

A kétszeres világbajnok brazil futballista, Ronaldo újabb sportágban teheti próbára tudását. A korábbi klasszis csatár a kártyaasztalok mellett trükközhet a jövőben, ugyanis a legnagyobb online pókerterem, a PokerStars játékosa lett.

Ronaldo a PokerStars sportolókat tömörítő csapatához, a SportStars elnevezésű különítményhez csatlakozik. Itt olyan sztárokkal kártyázhat együtt, mint a korábbi kiváló teniszező, Boris Becker vagy a jelenleg is aktív Rafael Nadal. A focipályák környékéről is találkozhat ismerős arcokkal a Fenomén becenévre hallgató klasszis, a szintén világbajnok olasz kapuvédő, Gianluigi Buffon, a Manchester United korábbi sztárja, az argentin Juan Sebastian Verón és az ukrán aranylabdás, Andrij Sevcsenko is PokerStars igazolt játékosa.

"Ahogyan a futballpályán, úgy az élet egyéb területein is igyekszem a legjobbamat nyújtani. A lehető legjobb döntéseket hozni, és minél magasabb szinten űzni ezt a játékot, igazi kihívás számomra. Egy ideje már felfedeztem magamnak a póker világát, és azért választottam a PokerStarst, mert itt egy igazi sportfanatikus csapatba kerültem" - nyilatkozta szerződése aláírását követően a profi labdarúgó karrierjét 2011-ben befejező Ronaldo.

megosztom