Bundesliga

Nagyon küzdött a Fürth, de a Frankfurt nyeretlen sorozata szakadt meg

Korai vezető gólja ellenére nem tudott pontot szerezni hazai pályán az utolsó helyezett Greuther Fürth a Frankfurt ellen a Bundesliga 27. fordulójának zárómeccsén.

Varga József a kispadon kapott helyet a hazaiaknál, csapata Djurdjics révén nagyon gyorsan, már a második percben vezetést szerzett. (1-0) Aigner gyorsan gólt fejelt a másik oldalon, de lesről, Inui viszont már teljesen szabályosan lőtte ki tizenhat méterről, laposan a jobb alsót. (1-1)

A Frankfurt ebben az időszakban már jobban játszott ellenfelénél, mégsem sikerült begyötörnie a vezető találatot. Erre az 59. percig kellett várni, amikor Aigner - ezúttal már szabályosan is - gólt szerzett. (1-2) Tíz perccel később Meier következett a jobb oldalról (1-3), és ekkor már úgy tűnt, könnyed lehet a vendégek sikere az addigi nagy küzdelem ellenére is.

Azonban három perccel később Sararer cseleit csak nézték a vendégvédők, ő pedig kapufás gólt lőtt a jobb alsóba. (2-3) A későbbiekben nagy lehetőségei voltak a Fürth-nek az egyenlítésre, de borzasztóan pontatlanok voltak a csatárok a kapu előtt, így a hat meccs óta nyeretlen Frankfurt elvitte a három pontot, és az ötödik helyre lépett előre. Varga József nem lépett pályára, ahogy természetesen a sérül Stieber Zoltán sem.

Bundesliga
27. forduló
Greuther Fürth-Eintracht Frankfurt 2-3 (1-1)
gólszerzők: Djurdjics (2.), Sararer (72.), illetve Inui (13.), Aigner (59.), Meier (69.)