NB I

Gratulálok a bírónak, aki a fülével vezeti a meccset - Horváth Ferenc

A Pécs idegenben győzte le a Kecskemétet az OTP Bank Liga 21. fordulójában, a két csapat vezetőedzői pedig a Sport Tv műsorában értékelték a találkozót.

Lőrincz Emil (PMFC-Matias): "Nem volt könnyű játszani, nem alakult ki jó játék. Szerintem kialakított helyzetünk nekünk volt, így véleményem szerint megérdemelt a győzelmünk. Egyrészt alapvető dolog, hogy jól küzdöttek a játékosok, de tény és való, hogy nem a jó játék dominált, hanem csúsztak-másztak a labdarúgók. A végjátékban pontosabbak voltunk, illetve a Kecskemét csak pontrúgásokból tudott veszélyeztetni."

Horváth Ferenc (KTE-Phoenix Mecano): "Hajtós mérkőzés volt. Támadásban kicsit vékonyabbak voltunk. De nem is támadásban, inkább a befejezések maradtak el kisebb pontatlanságok, rossz labdaátvételek miatt. A második félidő elejét rosszul kezdtük, a Pécs jobban jött ki, de rengeteg volt az olyan ítélet, amelyek sújtottak minket. Azt gondolom, az egyetlen bíró, aki nem a szemével, hanem a fülével vezeti a meccset, ehhez külön gratulálok neki. Nem tudok egyetlen játékost sem elmarasztalni, ilyen talajon ilyen mérkőzések vannak, az egyiknek bepattan, a másiknak nem."