Ligakupa

Gomes az első félidőben nem volt elégedett a Vidivel

Kétgólos előnyből kezdve is megizzadt a továbbjutásért a Videoton a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján. A Pécs közel járt hátránya kiegyenlítéséhez, de végül otthon is vereséget szenvedett.

"Az első félidőben nem voltam elégedett a fiúk hozzáállásával, ráadásul a Pécs csatárduója rengeteg gondot okozott a védelmünknek. Akár több gólt is rúghattak volna nekünk. A második félidő vége felé egyes posztokon megcseréltem a játékosokat és így sikerült rendbe tennünk a védekezésünket és átvettük a játék irányítását is. A mai mérkőzés jó lecke volt a csapat számára, mert lehet, hogy a játékosok azt gondolták, hogy a 3-1-es hazai győzelmet követően a zsebünkben a továbbjutás. A ma esti összecsapás azonban megmutatta, hogy ha valaki így áll hozzá egy meccshez, akkor nagyon-nagyon közel kerül a vereséghez. Fontosnak tartom elmondani, őszintén gratulálok a Pécsnek, mert fantasztikusan játszottak, és úgy vélem, ezzel a játékkal a magyar bajnokság bármely csapatának nagyon-nagyon megnehezítik az életét" - idézi a vidi.hu José Gomes, a fehérváriak vezetőedzőjét.

"Az első félidőben nagyon nagy iramot diktáltunk, szenzációsan játszottunk, több góllal vezethettünk volna. A jövőben jobban kell koncentrálnunk a helyzetek kihasználására és akkor meg fogjuk nyerni a meccseinket. Semmi panasz nem lehet a játékosokra, mindent megtettek a győzelemért, nem rajtuk múlott, hogy végül nem sikerült" - fogalmazott Lőrincz Emil, a PMFC szakvezetője.