Sportfogadás

Vendégre csak a BetRedkingsnél fogadj!

megosztom

A szokásokkal ellentétben ezúttal nem a hétvégi bajnokikra, hanem világbajnoki selejtezőkre írta ki méltán népszerű, Win Away elnevezésű promócióját a BetRedkings. Ha esetleg vendégsikerre fogadnál valamelyik mérkőzésen, akkor javasoljuk, hogy nézd meg ezt a promóciót, hiszen ha nem jársz sikerrel, még mindig visszakaphatod a feltett tétedet bizonyos mérkőzéseknél!

A várva-várt világbajnoki selejtezők apropóján nem csak az Unibet, hanem a BetRedkings is akcióba lendült. Utóbbinál ismét életre kelt a Win Away elnevezésű promóció, amelynek keretein belül négy találkozóra fogadhatsz. Ha a vendégek sikerére fogadsz, azonban a választott csapatod veszít, visszakapod a feltett tétedet, egészen 20 euróig, vagyis csak akkor könyvelhetsz el veszteséget, ha az általad választott mérkőzés remivel ér véget.

Nincs még BetRedkings számlád? Regisztrálj egyet itt!

A promóció kiírása

Fogadj a pénzvisszatérítési garanciánkkal. Válassz egyet az alábbi mérkőzések közül, fogadj arra, hogy az idegenben játszó csapat nyer és, ha veszítenek, szerezd vissza a pénzedet!

A promóció feltételei
- Fogadj az idegenben játszó csapatra a fenti mérkőzések egyikén és amennyiben veszítenek mi visszatérítjük a tétedet akár £20 (€20, $30)-ig.
- Csak egy mérkőzés után lesz a tét visszatérítve, így ha 1-nél több fogadást kötsz a fenti mérkőzéseken, csak az első fog számítani.
- A tét csak abban az esetben kerül visszatérítésre, ha a csapat veszít. Amennyiben az eredmény döntetlen, akkor nincs pénzvisszatérítés.
- A Pénzvisszatérítés a bónusz egyenlegedhez lesz hozzáadva és kétszer kell megforgatnod 1.8 szorzóval, kifizetés igénylés előtt.
- Csak a Valódi Pénz egyenlegből teljesített fogadások számítanak bele ebbe a promócióba.
- Csak 1x2 piacon, a mérkőzés előtt megtett tétek számítanak bele ebbe a promócióba.
- A Win Away promóció csak új BetRedKings játékosok részére elérhető, akik az első Win Away fogadásukat teszik, vagy korábbi játékosok, akik a héten legalább 3 fogadást tettek a Valódi Pénz egyenlegüket használva, és fogadni akarnak a WinAway mérkőzésekre.
- Korábbi Win Away játék fogadások vagy a bónusz egyenlegből teljesített tétek nem számítanak.
FIGYELEM! A pénzvisszatérítést az accountmanager@BetRedKings.com email címen kell igényelned a fogadás kiértékelését követő 7 napon belül.

Mire figyeljünk?

Sajnálatos módon a bukmékerek ezúttal igazán ügyesen választották ki a promócióban résztvevő mérkőzéseket. Akárhogy is nézzük, az első három összecsapásban nagyon benne van a döntetlen, és egyedül a Liechtenstein-Lettország találkozó tűnik kiszámíthatónak. Mindezek tudatában a lettekben a promóció miatt lehet érték, a maradék három mérkőzést pedig elsősorban azoknak ajánljuk, akik jó megérzéssel rendelkeznek.

További információkat a Betredkingsről ezen a linken találhatsz!

megosztom