VB 2014

Nagy csodálója vagyok Balotellinek - Neymar

A jövő évi világbajnokság házigazdája, Brazília labdarúgó-válogatottja döntetlent játszott az olaszokkal a két együttes csütörtöki barátságos mérkőzésén, Genfben. A selecao a szünetben 2-0-ra vezetett, de a második félidőben három perc alatt egyenlített a squadra azzurra.

"Balotelli fantasztikus játékos és én nagy rajongója vagyok. Remek futballista és kiváló ember - dicsérte ellenfelét Neymar, a brazilok sztárja.

"Úgy vélem, jól teljesítettünk. Napról-napra fejlődünk, aminek láthatjuk a jeleit is. Ez egy nagyszerű csapat, minőségi labdarúgókkal" - tette hozzá a Santos támadója.

A kapus Júlio César más véleményen volt a mérkőzésről. "A meccs a miénk volt, de kiengedtük a kezünkből. A két rúgott góljuk nagyobbrészt a mi hibáink következménye, mint az ő erőfeszítéseiké. Természetesen nem érdemtelenül egyenlítettek, de a mi hibáinkat használták ki."

"A második félidőben bizonytalanok voltunk, de összességében csapatként jól játszottunk - mondta a Gremio középpályása, Fernando. - Az erőnlét hiánya normális, és a lábak is elfáradtak a végére. A döntetlen segít minket abban, hogy tanuljunk és legközelebb kihasználjuk erősségeinket."

Eredmény, nemzetközi felkészülési mérkőzés:
Olaszország-Brazília 2-2 (0-2)
gólszerzők: Fred (33.), Oscar (42.), illetve De Rossi (54.), Balotelli (57.)