NFL

A New England még csak ajánlatot sem tett Wes Welkernek

  • MD

Új információk láttak napvilágot Wes Welker és a New England Patriots ügyében. Bár a csapat végig hangoztatta, hogy mekkora prioritás az elkapó megtartása, a játékos ügynöke szerint egy hivatalos ajánlatot sem kapott Welker a volt csapatától.

David Dunn, Wes Welker ügynöke egy évvel ezelőtt talán túl elhamarkodottan nyilatkozott az elkapó fizetési követelőzéseiről. A tavalyi tulajdonos gyűlésen Dunn még úgy nyilatkozott, hogy legalább 20 millió garantált pénzösszeget szeretne kliensének, ehhez képest Welker az elmúlt héten évi hat millió dollárért írt alá a Denverhez.

A szóbeszéd úgy tartotta, hogy Welkernek egy két éves 10 millió dolláros végső ajánlatot tett a New England, de Dunn szerint semmilyen ajánlatot nem kaptak a Patriotstól. Az ügynök úgy tartja, hogy a Patriotsnak eleve nem állt szándékában a hosszabbítás, és végig Danny Amendola volt a csapat radarján.

Wes Welkerre ügynöke szerint nem tartott igényt a New England Patriots, de az elkapó örül, hogy Denverben kötött ki

Ez természetesen túlzás, hiszen a szabadügynök-piac megnyitásáig heves tárgyalások folytak a játékos ügynöke és a csapat menedzsmentje között. A Patriots tulajdonosa, Robert Kraft többször is úgy nyilatkozott, hogy Welkert a pályafutása végéig le kell szerződtetnie a csapatának, de Tom Brady engedménye nem hatotta meg Welkert és ügynökét.

Welker mindenképp egy győztes csapathoz szeretett volna igazolni, és Denverbe való igazolásával máris az AFC favoritjává vált a Broncos. Dunn szerint képviseltje megbékélt a történtekkel, és alig várja a közös munkát Peyton Manninggel.