Bajnokok Ligája

Az egyik Martínez sárgát, a másik semmit sem kapott Nani szabálytalanságáért

A Bayern München középpályása, Javi Martínez az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn letalpalta az ellenfél játékosát, Tomás Rosickyt, akárcsak Jackson Martínez, a Porto támadója, ő a málagás Manule Iturra fejét találta el. Kísértetiesen hasonlít mindkét szituáció Nani esetére.

Mint ismert, a Manchester United szélsőjét kiállították a Real Madrid ellen, ami a Vörös Ördögök kiesését jelentette. A gyárvárosiak az idegenbeli 1-1 után az Old Traffordon 1-0-ra vezettek, amikor Nani a labdáért ment, nem látta az érkező Álvaro Arbeloát és eltalálta a spanyol bekket. A bíró a legtöbb szakértő szerint túl szigorúan ítélt azonnali piros lapot. Ezután a királyiak megfordították a meccset és bemasíroztak a legjobb nyolc közé. Nos, mindkét tegnapi nyolcaddöntőn hasonló eset történt, a baszk Martínez esete sárgát, a kolumbiai Martínezé még azt sem ért, noha a három közül a legutóbbi tűnik a legveszélyesebbnek.

A Bayern szűrője a meccs hajrájában, kevesebb mint tíz perccel a vége előtt szabálytalankodott, az emberelőny vélhetően még inkább feltüzelte volna az Ágyúsokat...A londoniak végül 2-0-ra nyertek, de idegenben lőtt több góllal (az angliai 3-1-el) a bajorok jutottak tovább. A Málaga 2-0-ra győzött, összesítésben 2-1-el ment tovább.

Javi Martínez talpalása:

Nani esete:

Jackson Martínez fejet talált el: