NFL

Újabb védő távozott a címvédőtől

  • MD

Egyre nagyobb bajban van a címvédő védelme, hiszen Dannell Ellerbe után Paul Kruger is távozott a Baltimore-ból, Ed Reed pedig továbbra is szabadügynökként keresi új kenyéradóját.

Nagy lépést tett előre a Cleveland Browns annak érdekében, hogy stabilizálja az ingatag védelmét a következő évekre. A Cleveland kedden  Paul Krugerrel erősítette meg a hátsó alakzatot, aki Super Bowl-bajnoki tapasztalatokkal érkezik majd meg új klubjához.

Kruger nem is képzelhetett volna el szebb forgatókönyvet ennél: 2013 februárjában Super Bowl-győzelmet ünnepelhetett, majd másfél hónappal később a szabadügynök-piacon megkapta a kijáró béremelést is. Öt évre kötelezte el magát a Brownshoz, összesen 40 millió dollárért cserébe.

Paul Kruger ezentúl már Browns mezben keserítheti meg az ellenfél irányítóinak életét

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Paul Krugert immáron a csapatunkban tudhatjuk. Ő egy tehetséges linebacker, aki azonnal hatással lesz a védelmünkre. A Ravens számára nagyon hatékony volt, és ezt bizonyította a mostani playoffban is a legmagasabb szinten" - értékelte új szerzeményét a Browns vezetőedzője, Rob Chudzinski.

Krugernek lassan indult be a tavalyi szezonja, az első hét meccsen csupán 1.5 sacket írhattak fel a neve mellé, de az idény második felére már elkapta a fonalat, és további 7.5 sacket jegyzett még az alapszakaszban, majd 4.5-öt még a playoffban, melyek közül kettőt a Super Bowlon mutatott be.