Német foci

Leginkább Arsene Wenger volt a Bayern München célja

Vallomást tett a Bayern München elnöke. Uli Hoeness elárulta, hogy az elmúlt években többször is a bajor csapathoz akarta csábítani az Arsenal menedzserét, Arsene Wengert.

Wenger

Az Arsenal szerdán a Bayern München otthonában lép fel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, miután három héttel ezelőtt a németek 3-1-re nyertek Londonban. Uli Hoeness a mérkőzés kapcsán elárulta, az angolok mesterét, Arsene Wengert többször is Münchenbe próbálta csábítani - még az előtt, hogy a francia az Ágyúsokhoz került volna, majd azt követően többször is.

"Párszor tényleg megpróbáltuk őt Münchenbe hozni - árulta el Hoeness. - Először akkor próbálkoztunk, mielőtt Japánba szerződött volna. Franz Beckenbauerrel Nice-ba utaztunk, tárgyaltunk vele, mindent tisztáztunk, de aztán úgy döntött, hogy a Nagoya Grampus Eightnél folytatja. Nagyon meglepődtünk. Japánból az Arsenalhoz került, de azt követően ahányszor edzőt váltott a Bayern, rendre őt is számításba vettük. Nagyon komoly ember, remekül érti a játékot és tényleg éveken át beszéltünk róla Münchenben. Ennek ellenére lojális maradt az Arsenalhoz, ami fantasztikus jellemről árulkodik. Hiába csábítottuk."

Jelenleg Jupp Heynckes vezeti a Bayernt, de nyártól Pep Guardiola veszi át az irányítást.

[1382398] 2013-03-13 20:45:00 Bayern München - Arsenalx;