NB I

Csapatként vagyunk erősek, nem mint egyének - Horváth Ferenc

A Kecskemét pénteken Kaposváron lép fel a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A vendégek mestere, Horváth Ferenc szerint a statisztikák alapján nem feltétlenül ők az esélyesek.

Horváth

Horváth Ferenc amióta átvette a vezetőedzői posztot, a negyedik legtöbb pontot gyűjtötte a KTE-vel a bajnokságban, csak a Győr, a Fradi és a Paks szerzett több egységet ebben az időszakban.

"Álszerénység lenne azt mondanom, hogy nem érdekel, mert büszke vagyok rá - mondta a klub hivatalos honlapjának Horváth Ferenc. - Főleg a csapatra, elsősorban az ő érdemük ez, hiszen ők játszanak a pályán nem én. Ők változtattak a hozzáállásukon és a futballhoz való viszonyukon, amit ha így folytatunk, az láthatóan egy jó út és sok örömet szerezhetünk még a szurkolóknak. Egy a lényeg, erről az útról semmilyen formában sem szabad letérni, én mindig azt szoktam mondani, hogy ez a csapat csak akkor tud eredményes lenni, ha mindenki száz százalékot ad, mert mi csapatként vagyunk erősek, nem mint egyének."

A Kecskemét pénteken Kaposváron lép fel, Horváth szerint nem feltétlen az ő csapata az esélyes.

"Statisztikák alapján nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek, játékosként én is talán egyszer tudtam ott nyerni, NBII-ben edzőként nem sikerült, de azért vannak az ilyen sorozatok, hogy megszakítsuk őket. Mindenki tisztában van vele, milyen jelentőséggel bír ez a mérkőzés, így remélem sikerülni fog."