Bajnokok Ligája

Nem voltam nyugodt a meccs előtt - Antonio Conte

A Juventus szerdán 2-0-ra legyőzte a Celticet a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így összesítésben 5-0-val jutott tovább. Antonio Conte, az olasz csapat vezetőedzője a nagy előny ellenére sem kezelte lefutottként a mérkőzést.

Antonio Conte a Juventus-Celtic mérkőzésen a Bajnokok Ligájában 2013-ban.

"Őszintén szólva, ha a meccs előtt megkérdezik, hogy nyugodt vagyok-e, nemet mondtam volna" - mondta a találkozó után a szakember. "Nem egyszerű egy ilyen mérkőzést 3-0-s előnyből sem elkezdeni. Nekem és sok játékosomnak is hiányzik a kétmeccses párharcok tapasztalata, ezért minden találkozót egyediként kezelünk. Az elejétől figyelnünk kellett, el kellett kerülnünk, hogy oldalszabadrúgásaik legyenek, mivel a levegőben nagyon erősek. Egy gól félelmet kelthetett volna a csapatban."

Conte a Juventus Arenába kilátogatóknak is köszönetet mondott, ráadásul mindkét oldal előtt tisztelgett: "Köszönöm a szurkolóknak a ma estét és szeretnék meghajolni a skót drukkerek előtt. Elképesztő volt, ahogy 5-0-s összesített hátránynál énekeltek. Kiérdemelték az egész stadion elismerését."