Ligakupa

A megsérülő Sidibe szerint mindent megpróbáltak a Videoton ellen

A Videoton és a Debrecen gól nélküli döntetlenre végeztek szerdán a Ligakupában a negyeddöntő visszavágóján, így az első mérkőzésen 1-0-ra nyerő fehérváriak jutottak tovább. Ibrahima Sidibe, a DVSC csatára szerint veszélyesen játszottak, de nem volt szerencséjük.

"Azt gondolom, jól játszottunk, igazán mindent megpróbáltunk, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat, meg is voltak a lehetőségeink, de valahogy semmi nem jött össze" - mondta a dvsc.hu-nak a találkozót követően Ibrahima Sidibe. - "Az utolsó negyedórában már öt-hat emberrel támadtunk, de a labda sehogy sem akart a hálóba kerülni. Próbáltunk mindent megvalósítani, amit a mérkőzés előtt elterveztünk, így a találkozó első negyedórájában agresszívan letámadtuk az ellenfelet, veszélyesen játszottunk, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de nem sikerült azt a sorsdöntő találatot megszereznünk, amit nagyon sajnálok."

A játékos a mérkőzés után sántikálva hagyta el a pályát, de bízik abban, hogy nem sérült meg súlyosan. A klub tájékoztatása szerint ez a következő napokban derülhet ki.